Produkter for bruco srl (5)

UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

Denne typen vin lages fra eiendommens vinmarker med Tempranillo-druer, sammen med vinmarker med Garnacha-druer. Fordeling av druesorter: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Produksjon: Avstilket drue i rustfritt stål med en måneds maserasjon. SMAKSNOTAT: Ung rødvin har en kirsebærfarge med purpurfargede og glitrende kanter. PÅ NESA: Den er bred, med kraftige aromaer av røde bær og blåbær. Med god intensitet. I MUNNEN: Den er smakfull, frisk, vedvarende og veldig fruktig. Logistikk: · 12 enheter per kasse. · 60 kasser per europeisk pall. · 720 enheter per europeisk pall. Minimumsbestilling: 1 europeisk pall. Skatter ikke inkludert. Se tilbud i kontaktinformasjonen. Vennligst avstå fra mellomledd og nysgjerrige. Selges ikke til privatpersoner under noen omstendigheter. Tilbud kun for profesjonelle engros for nasjonal distribusjon, hotell- og restaurantbransjen eller Horeca-kanalen. Kundeservice åpningstider: Mandag til fredag. Morgen 08:00 til 14:00.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg
Nitrifiserende deler 010

Nitrifiserende deler 010

Blanding av tilsetningsstoffer (konserveringsmidler) for bruk i charcuterie, for produksjon av kjøttprodukter som ikke er varmebehandlet, tørket ved tradisjonelle metoder (tørket skinke, tørket skulder, spekeskinke, cecina og lignende produkter) med modningstid på over 45 dager. Format: poser 5 kg